Tuposvilla

Yritys

Ryhmäkoti TuposVilla Oy aloitti toimintansa Biltontiellä, Tupoksessa, 1.4.2003 jolloin Hulinan yksikön ovet avautuivat ensimmäisille asukkailleen. Toinen yksikkö, Vilinä,  aloitti toimintansa Tuposlammentiellä 1.3.2006. Molemmat yksiköt ovat olleet alun perin omakotitaloja jotka on laajennettu ryhmäkodeiksi.  Hulinan yksikön päärakennus on uusittu 2017.  Tuposvillan yrittäjänä toimii Tarja kontio ja toimitusjohtajana Ville Väänänen.

Yrittäjän ja toimitusjohtajan lisäksi laadukkaasta hoidosta TuposVillassa vastaavat 15 ammattitaitoista työntekijää. Henkilökuntaa motivoidaan mahdollisimman laadukkaaseen hoitotyöhön tarjoamalla koulutusta, työnohjausta, virkistystoimintaa sekä haastavaa ja vastuullista työtä. Tuposvilla on pieni yritys, jolloin henkilökunnalla on helppo vaikuttaa oman työpäivänsä kulkuun suunnittelemalla erilaisia retkiä ja aktiviteettejä asukkaiden kanssa ihan vaikka hetken mielijohteesta – suunnitelmia ei tarvitse tehdä useiden päivien päähän vaan voidaan toimia heti kun tilanne sallii.

Tuposvillassa on edelleen useampi sekä asukas että työntekijä, jotka ovat kulkeneet mukana toiminnan ensimmäisestä päivästä lähtien!

TuposVillan keskeiset arvot ovat:

Tuposvilla